Wifi oplossingen

Als modem en router niet meer voldoen

De standaard modem en router die we van onze provider hebben gekregen voldoet meestal niet meer. Het kan niet omgaan met de moderne eisen van een thuisnetwerk met als gevolg dat soms het internet uitvalt, het streamen van muziek hapert en het draadloos printen storingen geeft.

Maar een stabiel netwerk is tegenwoordig niet alleen voorbehouden aan grote bedrijven en kantoorgebouwen. Ook uw huis kan efficiënter en economischer omgaan met WIFI waardoor u stabiel muziek kan streamen en uw favoriete tv programma’s kan kijken via uw tablet. En dat niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis.

We kunnen onze expertise gebruiken om ervoor te zorgen dat de investering die u in nieuwe technologie heeft gedaan weer werkt zoals u dat wilt en waar u maar wilt.

 

De opbouw

Een netwerk was vroeger heel eenvoudig. We beschikten over een modem met één enkele utp poort aansluiting en we hadden internet. Dat was in die tijd al hele vernieuwing, want internet stond in die beginjaren nog in de kinderschoenen. Even later kwam er draadloos internet. De verbinding via internet was nu niet alleen meer bekabeld, maar ook draadloos.

Inmiddels hebben we heel wat draadloze signalen om ons heen afkomstig van magnetrons, telefoons, 4G masten, digitenne, bluetooth en nog veel meer. Tegelijkertijd hebben bijna alle apparaten wel een internet verbinding nodig en onderling moeten apparaten ook met elkaar "praten". Dat geeft in de praktijk wat problemen. Omdat draadloze apparaten elkaar beïnvloeden, kan dat de verbinding die we nodig hebben verstoren. Wat nu?

 

De oplossing

De oplossing begint bij het verbeteren van de basis. Omdat apparaten niet beschikken over het vermogen om interferentie zelf tegen te gaan, moeten we actie ondernemen. Zoals gezegd voldoet een standaard router of access point van onze provider vaak niet meer. Investeer daarom in een intelligent Wifi systeem. Een intelligent wifi systeem die draadloze signalen van andere apparatuur omzeilt, zonder dat u zelf de instellingen in uw router of tablet hoeft te veranderen, zoals het overschakelen naar een ander kanaal. U hoeft dan niet meer te kiezen tussen 2,4 Ghz, of 5 Ghz.

Wij helpen u graag echt verder. We komen graag bij u op locatie want '‘meten is weten”, zodat we een passende oplossing voor uw netwerk kunnen vinden.

Neem contact op en leg de basis voor een stabiele en snelle verbinding of bel +31(0)650 503 545.