Smart home

De naam zegt het eigenlijk al. Een slim huis is een huis dat zich met een minimale inspanning aanpast aan uw behoeften.

Daarbij valt te denken aan alle functies in uw huis: alarmsystemen, watermelders, verlichting, verwarming, audio en TV, gordijnen en nog veel meer. De mogelijkheden zijn oneindig.

Al deze functies kunnen volledig geautomatiseerd worden, of handmatig bediend worden. Niet alleen via conventionele schakelaars, maar ook via één slimme app op uw mobiel of tablet. U heeft maar één afstandsbediening nodig voor meerdere functies, zoals domotica en audio/TV en u beschikt over gestroomlijnde en intelligente bedieningspanelen waar en wanneer u maar wilt. Deze kunnen zowel aan de muur of op een prachtige stand bevestigd worden, bijvoorbeeld in uw keuken.

Aanraak gevoelige schakelaar van  Basalte . Dit laat een gemakkelijke en unieke bediening toe.

Aanraak gevoelige schakelaar van Basalte. Dit laat een gemakkelijke en unieke bediening toe.

Het idee van een slim huis is niet nieuw. Er zijn al geruime tijd verschillende starthome technologieën beschikbaar. We kunnen hierin een mix maken met KNX domotica systemen, NEST, SONOS, B&O met als centrale hub de BeoLink Gateway of de Gira X1 als controller. Waar het voorheen vooral een kostbare investering was, zijn veel technieken tegenwoordig een stuk betaalbaarder en praktischer geworden. Met de marktontwikkelingen in zowel technologie en product, kunnen we nu goedkopere, eenvoudigere en meer gestroomlijnde controlesystemen realiseren en deze zijn ook bereikbaar voor u.

Samen met marktleiders in Smart Home producten werken we aan de beste oplossingen om u daarmee van dienst te zijn. Een individuele oplossing die aan uw eisen zal voldoen, terwijl het ruimte geeft voor toekomstige upgrades of meer producten.