HomePOd by apple- multiroom speaker met airplay 2.0

6 Juni 2017

homepod-bangenolufsen-installsolutions

Apple's antwoordt op Amazon Echo en Google Home

Apple's speaker met Siri en homekit-compatible

Apple heeft de HomePod onthult.

Het werkt samen met Apple music en beschikt ook over perfect geluid volgens Apple. Het bezit een krachtig speaker met 7 tweeters en een woofer. Het moet tevens dienen als slimme assistent voor thuis. Zo kun je je favorieten afspeellijst opstarten, berichten versturen en het weer ophalen. En uiteraard is de HomePod compatible met HomeKit de centrale hub voor thuis. > https://www.apple.com/homepod/


MAAK KENNIS MET MUZIEK AAN DE MUUR

19 april 2017

Muziek letterlijk aan de muur met de BeoSound Shape


Inclusief verbetering van de akoestiek

De BeoSound Shape is een uniek en schaalbaar draadloos luidsprekersysteem dat op maat kan worden ontworpen. Het levert muziek van hoge kwaliteit en verfraait uw interieur. Het is ontworpen als een modulaire combinatie van zeshoekige vormen die samen een waar kunstwerk vormen dat u zo groot kunt maken als u zelf wilt. Hang ze in uw eigen patroon aan de wand. Het bestaat uit een combinatie van luidsprekers, versterkers en geluidsabsorberende elementen met verschillende patronen, stoffen en kleuren die u kunt combineren. 


Het is weer lente: Wifi in de tuin

13 april 2017

wifi-voor buiten-in-de-tuin.JPG

Ook in het zonnetje van de pc of tablet genieten?


Heerlijk lente

Nu het weer lente begint te worden begint het bij velen te kriebelen. We willen weer massaal naar buiten, want wat is er heerlijker dan te genieten van de zon in onze eigen tuin? Om de ervaring nog prettiger te maken, is het fijn als we het gemak van binnenshuis naar buiten kunnen brengen. Daar hoort ook het WIFI signaal bij, dat meestal in de tuin ophoudt. Wilt u deze zomer zeker zijn van een sterk en stabiel signaal? Schakel ons dan in en wij gaan daarvoor zorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie en geniet van zomeravonden vol filmpjes, muziek, e-books en nog veel meer!