InstallSolutions levert breedschalige technische oplossingen- verder als standaard


 
 
surround-bang-olufsen-installsolutions.jpg

Multimedia oplossingen

Wij installeren complete audio en tv systemen. Van audio streaming tot bioscoop opstelling en videowalls. Ook zijn we gespecialiseerd in het installeren van Bang en Olufsen apparatuur. Deze kunnen we eventueel combineren met andere merken. 


Elektra oplossingen

Elektra aanleggen is niet zo moeilijk, maar als u zelf niet technisch of handig bent is het zeer aan te raden om een elektricien in te schakelen. Dit is omdat elektra aanleggen bepaalde gevaren met zich mee brengt en bovendien moet het eindresultaat veilig zijn en kwalitatief helemaal in orde conform de meest recente bouwbesluit. Het installeren van een groepenkast is meer specialistisch werk. Wij voeren graag i.c.m. met andere multimedia toepassingen deze werkzaamheden uit.


installsolutions-elektra.jpg
wifi storing-installsolutions.png

Wifi en data oplossingen

Een stabiel netwerk is tegenwoordig niet alleen voorbehouden aan grote bedrijven en kantoorgebouwen. Ook uw huis kan efficiënter en economischer omgaan met WIFI waardoor u stabiel muziek kan streamen en uw favoriete tv programma’s kan kijken via uw tablet. En dat niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis.

We kunnen onze expertise gebruiken om ervoor te zorgen dat de investering die u in nieuwe technologie heeft gedaan werkt zoals u dat wilt en waar u maar wilt.


KABEL TV storing en OPLOSSINGEN

Veel van de problemen zijn te wijten aan slechte bekabeling. De coax kabels liggen er al jaren in en zijn meestal "netjes" in de muur weggewerkt. Deze cooax kabels voldoen meestal niet meer, waardoor er "lekken" onstaan. Wij vervangen oude bekabeling. Dan bent u echt klaar voor de toekomst en 4K!


ziggi kabel tv.jpg
KNX Bassalte Deseo room controller

KNX Bassalte Deseo room controller

KNX Domotica installatie en programmeer oplossingen

Een slim huis dat willen we allemaal. Maar wat is dat echt slim? Uw verlichting bedienen met een app? Of camera's bekijken via weer een ander app? En natuurlijk een app om audio mee te bedienen. Dat zijn wel veel apps voor een paar basis handelingen. Wij vinden dat dat anders kan en moet. Wij brengen deze functies samen onder één app. Weten hoe? Wij staan u graag te woord tijdens een kennismakingsgesprek.