EINDELOZE MOGELIJKHEDEN MET DE BEOLINK GATEWAY


In de woning is er veel veranderd deze dagen. Er is een sterke focus op de ontwikkeling van slimme apparaten en apps om die te bedienen. Alles is online- alles is verbonden- alles is “slim”.

Inbouw frame van Bang en Olufsen voor iPad Air. Met visualisatie BeoLink app

Inbouw frame van Bang en Olufsen voor iPad Air. Met visualisatie BeoLink app

Als er een nieuwe technologie komt, heeft het de neiging om dingen ingewikkelder te maken, in plaats van de problemen op te lossen. Installsolutions werkt samen met de Bang en Olufsen Beolink Gateway om SmartHome oplossingen subtiel te integreren in het dagelijkse leven. 

Het is tijd vrij vrijmaken om je van tijd te kunnen concentreren op wat echt belangrijk is."Afspelen van muziek moet net zo eenvoudig zijn als het inschakelen van de verlichting”. Door ‘one-touch toegang functie’ op apparatuur toe voegen is dat mogelijk. 

Het afspelen van muziek of het luisteren naar de radio en zeer eenvoudig via de BeoLink app je persoonlijke scene creëren zonder programmeur.
 

MIJN SMARTHOME FILOSOFIE

Je stapte je huis binnen je toetst je alarm code in. Opdat moment gaan de lichten aan de gordijnen open en temperatuur wordt aangenaam ingesteld.

Dit is de kracht van de BeoLink SmartHome. Naadloze integratie van uw systemen en uw huis dat maakt de BeoLink Gateway van Bang en Olufsen een bijzonder product. 

De BeoLink gateway is backwords compatible. Wat maakt dat deze ook aangesloten kan worden aan oudere Masterlink systemen. Tijdloze kwaliteit om ervoor te zorgen dat elke nieuwe generatie verenigbaar is met het verleden en zich verbind met de toekomst.

Visualisatie van de BeoLink Gateway app- Voor het bedienen van audio, televisie, camera's, verlichting (via Hue lampen of KNX en thermostaten van Nest of KNX.

Bij InstallSolutions geloven we in volledige integratie. En dat gaat verder als integratie Bang en Olufsen luidsprekers en TV-oplossingen. Het verstrekt een totaal gamma van intuïtief systeem voor het bedienen van niet alleen Bang & Olufsen-producten, maar al uw home-oplossingen en kan bijvoorbeeld gekoppeld aan uw bestaande KNX domotica systeem.

Het werkt samen te met alle beschikbare intelligente systemen. Oplossingen moeten worden geleid voor het om het leven eenvoudiger en leuker te maken. Uw als klant wordt er blij van maar wij ook als als InstallSolutions. Wij willen integratie mogelijk maken voor iedereen. Eenvoud voor iedereen.

DE MOGELIJKHEDEN MET BANG EN OLUFSEN

 

Keuzevrijheid

De installateur is verantwoordelijk voor de fundamentele configuratie van het systeem, het opzetten van het huis kamer voor kamer. Wanneer deze volledig operationeel is, biedt het systeem de huiseigenaar met een aantal fundamentele opties als het kiezen tussen de instellingen en het creëren van nieuwe scenario's. De configuratie zelf is toegankelijk voor de alleen installateur.

 

ONDER CONTROLE

Eenvoudig toegang tot uw home automation ervaring met slechts één afstandsbediening of 1 App. BeoRemote of de BeoEssence remote Een daarvan is vervaardigd uit een enkel stuk aluminium en wordt geleverd met de Bang & Olufsen huis integratiesysteem.

Bediening van scene's en verlichting eventueel via: BeoSound Essence remote muur montage

Bediening van scene's en verlichting eventueel via: BeoSound Essence remote muur montage

 

De BeoLink App voor iPhone en iPad is gemaakt voor thuis integratie en automatisering, met instellingen voor elke kamer en camera’s zichtbaar in de app. Ook de BeoSound Moment en de BeoSound Essence content an Deezer en Tunin zijn zichtbaar in dezezelfde app.

De meeste producten kunnen worden verenigd met multiroom en ze worden direct en naadloos aangesloten met bestaande of nieuwe Bang en Olufsen apparatuur of de vele diverse andere merken en protocollen.
 

TOT UW DIENST
 

  • Op maat gemaakte oplossingen voor uw behoeften, uw huis, uw budget.

 

  • Volledig integratie met andere niet-Bang & Olufsen producten.

 

  • Project management hebben we volledig in de hand de installatie en ga zo maar door - wat betekent dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.
     
  • After-sales diensten, waaronder reparaties, ondersteuning en flexibiliteit in de set-up.

 

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Wat wordt er mee bedoelt dat het systeem klaar is voor de toekomst? Het idee van integratie gaat terug tot in de jaren 1990 met de introductie van BeoLink. Op die manier konden alle Bang & Olufsen producten met elkaar “praten”.Deze achtergrond staat in verbinding met de nu en de toekomst. Om ervoor te zorgen dat niet alleen alle Bang & Olufsen producten dezelfde taal spreken, maar die ook kunnen luisteren naar andere merken als Bang en Olufsen.

Bang en Olufsen blijft werken aan de BeoLink gateway om de algehele ambitie waar te maken voor het creëren van nog meer baanbrekende manieren om thuis de technologische oplossingen naadloos met elkaar te integreren. Het systeem is intelligent, en het zal mee groeien met de eisen van de toekomst.

 

Welke merken worden door de Beolink Gateway ondersteund?
 

BeoLink - https://www.bang-olufsen.com/en/solutions/beolink-smarthome

Clipsal - https://www.clipsal.com/Trade

Astronomical Clock 

Conson XP- http://www.conson.com/nl/

Custom HTTP

Custom Strings

Danfoss Link - http://www.danfoss.nl/productrange/heatingsolutions/danfoss-link/

DigitalSTROM - https://www.digitalstrom.nl

Dummy driver - http://lxr.free-electrons.com/source/drivers/net/dummy.c

Dynalite - http://www.lighting.philips.com/main/products/lighting-controls/dynalite/resources

ecobee Thermostat - https://www.ecobee.com

Global Cache iTach IP2CC - https://www.globalcache.com/products/itach/wf2ccspecs/

Global Cache iTach IP2IR - https://www.globalcache.com/products/itach/ip2irspecs/

Global Cache iTach IP2SL - https://www.globalcache.com/products/itach/wf2slspecs/

KNX - EIB - https://www.knx.org/nl/

Lauritz Knudsen, IHC-Schneider, LexControl - http://www2.schneider-electric.com/sites/corporate/en/group/profile/history/lk-history.pageLegrand - 

Bticino - https://www.bticino.nl/

Lutron GRAFIK Eye - http://www.lutron.com/en-US/Products/Pages/SingleRoomControls/GrafikEyeQS/Overview.aspx

Lutron Homeworks Interactive - http://www.lutron.com/en-US/Products/Pages/WholeHomeSystems/Homeworks/Overview.aspx

Lutron Homeworks QS - Radio Ra2 - Grafik QS - http://www.lutron.com/en-US/Products/Pages/WholeHomeSystems/Homeworksqs/Overview.aspx

Lutron Radio Ra - http://www.lutron.com/en-US/Products/Pages/WholeHomeSystems/RadioRA2/Overview.aspx

Nest - https://nest.com/nl/

Open Weather - https://openweathermap.org

Philips Hue - http://www2.meethue.com/nl-nl

Remote Access

SmartHouse 

SmartHouse-SH2

Tekmar - http://www.tekmarcontrols.com

Twitter - https://twitter.com/?lang=nl

Vantage - http://www.vantagecontrols.com

Velux - http://www.velux.nl

Virtual Resources

WeMo Coffee Maker - http://www.mrcoffee.com